AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını görmek

Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını görmek

Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin yanlış tutumları da parasal sıkıntınıza sebep olabilir.

Kahve falında kırılmış gümüş yüzük görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, dolayısıyla geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırılmasını görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş nişan yüzüğü görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine inanılır.

Kahve falında gümüş yüzük satın almak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir