AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş kırılması görmek

Kahve falında taş kırılması görmek

Kahve falında taş kırılması görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, duyguların karşılık bulacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, musibetlerin yaşanacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş kırılması gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Kahve falında taş kırılması görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet eder.

Kahve falında kırılmış mezar taşı görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine işarettir.

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek kişinin kazancının artacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet eder.

Kahve falında taşın kırıldığını görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, gamsız bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet taşının kırıldığını görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük taşı kırılması görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında kırılması görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir