AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşın kırıldığını görmek

Kahve falında taşın kırıldığını görmek

Kahve falında taşın kırıldığını görmek daha bir sevileceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında taşın kırıldığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya güvenilmez kişiler can sıkabilir.

Kahve falında kırılmış mezar taşı görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine tabir olunur.

Kahve falında tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet taşının kırıldığını görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş kırılması görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yüzük taşı kırılması görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalettir.

Kahve falında taşın kırıldığını görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, yaptığı işten çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında kırsal alan görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir