AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yere atmak

Kahve falında kendini yere atmak

Kahve falında kendini yere atmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini yere atmak gördüyseniz:

  • İmajınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda rahatsızlık verebilecek adımlar atmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında yere tabak atmak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini yere atmak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurtayı yere atmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kitabı yere atmak çalışmalarının yarıda kalacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonu yere atmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında bıçağı yere atmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimi yere atmak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında sigarayı yere atmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, içinin de rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir