AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık doğurmak

Kahve falında balık doğurmak

Kahve falında balık doğurmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, dertlerine derman arayacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında balık doğurmak gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki alışılmadık gelişmeler nedeniyle harekete geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölü balık doğurmak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yunus balığının doğurduğunu görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balıkların doğurduğunu görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında balığı doğururken görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, yetkili bir göreve atanacağına yorulur.

Kahve falında balık doğurması görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında doğuran balık görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına işarettir.

Kahve falında balığın doğurması görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında balık doğurmak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir