AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü balık doğurmak

Kahve falında ölü balık doğurmak

Kahve falında ölü balık doğurmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, çok kötü günler göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü balık doğurmak gördüyseniz:

  • Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir.

Kahve falında ölü balık doğurmak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında balığın doğurmasını görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulur.

Kahve falında doğuran balık görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Kahve falında balık doğurması görmek anne baba duaları alınacağına, tövbe etmeye işaret eder.

Kahve falında balığın doğurması görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında balıkların doğurduğunu görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında balık doğurduğunu görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında balığı doğururken görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir