AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkların doğurduğunu görmek

Kahve falında balıkların doğurduğunu görmek

Kahve falında balıkların doğurduğunu görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, hainlik yapacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, işlerinin günden güne azalacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balıkların doğurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı yöntem, yol ya da iş değişiklikleri konusunda olumlu işaretler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında balığı doğururken görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında balıkların doğurduğunu görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında balık doğurmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, yeni işlere atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yunus balığının doğurduğunu görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğuran balık görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balığın doğurduğunu görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü balık doğurmak kafasının sakinleşeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balığın doğurması görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir