AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı doğururken görmek

Kahve falında balığı doğururken görmek

Kahve falında balığı doğururken görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında balığı doğururken gördüyseniz:

  • Hayal dünyanızdan çıkıyorsunuz.

Kahve falında balık doğurması görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına delalettir.

Kahve falında yunus balığının doğurduğunu görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında balığın doğurduğunu görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü balık doğurmak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına yorulur.

Kahve falında balıkların doğurduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında balık doğurmak yeni bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balığın doğurmasını görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında balık doğurduğunu görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir