AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın doğurması görmek

Kahve falında balığın doğurması görmek

Kahve falında balığın doğurması görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında balığın doğurması gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Kahve falında balıkların doğurduğunu görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık doğurması görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya inanılır.

Kahve falında balığın doğurması görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına inanılır.

Kahve falında doğuran balık görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında balık doğurduğunu görmek haneye bereket geleceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus balığının doğurduğunu görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığı doğururken görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında ölü balık doğurmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir