AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık doğurması görmek

Kahve falında balık doğurması görmek

Kahve falında balık doğurması görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, karlı işler alacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık doğurması gördüyseniz:

  • Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında balık doğurmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık doğurması görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yunus balığının doğurduğunu görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığın doğurmasını görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığın doğurması görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında balığın doğurduğunu görmek rakiplerine büyük fark atacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına tabir olunur.

Kahve falında doğuran balık görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine delalet eder.

Kahve falında balık doğurduğunu görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir