AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık doğurduğunu görmek

Kahve falında balık doğurduğunu görmek

Kahve falında balık doğurduğunu görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işarettir.

Kahve falında balık doğurduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle paylaşabileceğiniz değerli bilgileriniz var.

Kahve falında balığı doğururken görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında balık doğurması görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü balık doğurmak hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğuran balık görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına rivayet eder.

Kahve falında balık doğurmak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına tabir olunur.

Kahve falında balıkların doğurduğunu görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, torunlarına dahi yeteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yunus balığının doğurduğunu görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balığın doğurması görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir