AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiremit dizmek

Kahve falında kiremit dizmek

Kahve falında kiremit dizmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, geçmişini arkada bırakacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kiremit dizmek gördüyseniz:

  • Barış elçisi gibisiniz, tüm sorunlara çıkar yol bulma çabası içindesiniz.

Kahve falında kiremit dizmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine inanılır.

Kahve falında çatıya kiremit dizmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kiremitli çatı görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kırık kiremit görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine delalet eder.

Kahve falında çatıda kiremit görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, gücünün azalacağına delalet eder.

Kahve falında kiremit aktarmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı kiremit görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kiremit ev görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir