AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü belli olmayan birini görmek

Kahve falında yüzü belli olmayan birini görmek

Kahve falında yüzü belli olmayan birini görmek başarıları ile tanınacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü belli olmayan birini gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Kahve falında yüzü belli olmayan birini görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belli bir saat görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belli miktarda para görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, günahlarına tövbe edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince belli olmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına rivayet eder.

Kahve falında belli bir tarih görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında miktarı belli para görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak yüz görmek sonra kendi işini kuracağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir