AnaSayfa / Genel / Kahve falında belli bir saat görmek

Kahve falında belli bir saat görmek

Kahve falında belli bir saat görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına işaret eder.

Kahve falında belli bir saat gördüyseniz:

  • Aşırı davranışları olan veya aşırı tepkiler veren kişilere karşılık vermemeniz, tutarlı veya gururlu kişiliğinizi göstermenizi sağlamakla kalmayıp, biraz eğlenmenizi bile sağlayabilir.

Kahve falında belli bir saat görmek kısmetinin açık olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında belli bir tarih görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ince belli olmak kazancınızın artacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belli miktarda para görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü belli olmayan birini görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında miktarı belli para görmek isteklerini yerine geleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş saat hediye almak kısmetinin kendinden yana olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir