AnaSayfa / Genel / Kahve falında belli bir tarih görmek

Kahve falında belli bir tarih görmek

Kahve falında belli bir tarih görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, tecrübe sahibi olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belli bir tarih gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında belli bir tarih görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü belli olmayan birini görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında belli bir saat görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çevre değiştireceğine yorulur.

Kahve falında belli miktarda para görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, aile saadetinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ince belli olmak aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında miktarı belli para görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarih dersi görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir