AnaSayfa / Genel / Kahve falında ince belli olmak

Kahve falında ince belli olmak

Kahve falında ince belli olmak başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ince belli olmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler bazı alanlarda şansınızı açabilir, bütçenizi düzenleyebilir veya doğru yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ince belli olmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belli bir saat görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret eder.

Kahve falında belli miktarda para görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, zenginliğinin süreceğine delalettir.

Kahve falında belli bir tarih görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü belli olmayan birini görmek mutluluğunun daim olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında cinsiyeti belli olmayan bebek doğurmak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında miktarı belli para görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına tabir olunur.

Kahve falında ince uzun yeşil yılan görmek dertleri biteceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir