AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzmekten korkmak

Kahve falında yüzmekten korkmak

Kahve falında yüzmekten korkmak büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzmekten korkmak gördüyseniz:

  • Uzun vaadeli projeler başlatmak için iyi zamandasınız.

Kahve falında denizde yüzmekten korkmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzmekten korkmak sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine yorulur.

Kahve falında uyurken korkmak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deveden korkmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, tersliklerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymundan korkmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret eder.

Kahve falında birinden korkmak kaçmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörden korkmak hayatını ailesine adayacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gerdeğe girmekten korkmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çevreye karşı itibarın artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir