AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyurken korkmak

Kahve falında uyurken korkmak

Kahve falında uyurken korkmak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, maddi açıdan ferahlamaya, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, uzun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uyurken korkmak gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında uyurken korkmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, ibadete ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronunu uyurken görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı uyurken görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, gıybet edeceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birini uyurken görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu uyurken görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine delalettir.

Kahve falında başka birini uyurken görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini uyurken görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında bir başkasını uyurken görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir