AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveden korkmak

Kahve falında deveden korkmak

Kahve falında deveden korkmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında deveden korkmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan istekler nedeniyle ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında deveden korkmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulur.

Kahve falında deve satmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, zorlukların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında deve üstüne binmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki deve görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deve resmi görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deveyi çekmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında devenin üstünde görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, kötü gidişe dur denileceğine işarettir.

Kahve falında uçan deve görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir