AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzerek uçmak

Kahve falında yüzerek uçmak

Kahve falında yüzerek uçmak iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, büyük bir projeye girileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzerek uçmak gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Kahve falında yüzerek uçmak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında yüzer gibi uçmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığın üstünde uçmak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağdaş kurup uçmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla alçaktan uçmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına işaret eder.

Kahve falında kelebek olup uçmak huzurunun bozulacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hızlı uçmak pek çok fırsatı kaçıracağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında havaya doğru uçmak ruhsal korkularından da arınacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir