AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek olup uçmak

Kahve falında kelebek olup uçmak

Kahve falında kelebek olup uçmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek olup uçmak gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da yaratıcı alanda büyümenize yardımcı olacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Kahve falında kelebekle uçmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza inanılır.

Kahve falında kelebek gibi uçmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kelebek olup uçmak çok sıkıntı çekeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri kelebek görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu kelebek görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalet eder.

Kahve falında çok kelebek görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Kahve falında kelebek kusmak maddi zararını karşılayacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında kelebek dövmesi görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir