AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya doğru uçmak

Kahve falında havaya doğru uçmak

Kahve falında havaya doğru uçmak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havaya doğru uçmak gördüyseniz:

  • İş ya da özel hayatınızla ilgili fırsatların dışında, akşam saatlerine doğru, sizi kararsızlığa sürükleyebilecek bir teklif almanız olasıdır.

Kahve falında havaya doğru uçmak sıkıntı dolu günler yaşanacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında havaya doğru yükselmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşağıya doğru uçmak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aya doğru uçmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızlara doğru uçmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğe doğru uçmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşe doğru uçmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzüne doğru uçmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir