AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzer gibi uçmak

Kahve falında yüzer gibi uçmak

Kahve falında yüzer gibi uçmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sözler sarf edeceğine, haberler alacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, şöhretli biri olunacağına yorulur.

Kahve falında yüzer gibi uçmak gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Kahve falında yüzer gibi uçmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında melek gibi uçmak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına alamet eder.

Kahve falında kartal gibi uçmak her çalışması ile büyük ses getireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına işarettir.

Kahve falında kuşlar gibi uçmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kelebek gibi uçmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercin gibi uçmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında süpermen gibi uçmak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kafa dinleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzerek uçmak işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir