AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen ev görmek

Kahve falında yüzen ev görmek

Kahve falında yüzen ev görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, onlara değer vereceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına inanılır.

Kahve falında yüzen ev gördüyseniz:

  • Son derece sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.

Kahve falında yüzen ev görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işarettir.

Kahve falında denizde yüzen ev görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında başka yüz görmek erken evlilik yapacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünü görememek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünün kırıştığını görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulur.

Kahve falında denizde birini yüzerken görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü saklamak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine işaret eder.

Kahve falında yüz tüyü almak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir