AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka yüz görmek

Kahve falında başka yüz görmek

Kahve falında başka yüz görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, önemli bir lider haline geleceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka yüz gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba göstermenizde fayda var.

Kahve falında birini başka yüzle görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka yüz görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini yüzerken görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye delalettir.

Kahve falında sevdiğini başka yüzle görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, mallarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin yüzünü görmek para kazanmaya, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin yüzünde yara görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında başkalarına yardım etmek rahatsızlıkların son bulacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinde bit görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir