AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze salça sürmek

Kahve falında yüze salça sürmek

Kahve falında yüze salça sürmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında yüze salça sürmek gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmak zorunda bırakacak konuşmalara muhatap bırakılabilirsiniz.

Kahve falında yüze salça sürmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğe salça sürmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, adının her yerde geçeceğine inanılır.

Kahve falında bozuk salça görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salça istemek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salça karıştırmak düşmanlarına da dost olacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında salçalı makarna görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salça kavanozu görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine salça vermek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir