AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk salça görmek

Kahve falında bozuk salça görmek

Kahve falında bozuk salça görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk salça gördüyseniz:

  • Hatalarından ya da başarısızlıklarından sizi sorumlu tutmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında bozuk salça görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında salça istemek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında salça görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında salçalı yemek görmek sürekli tartışacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Kahve falında salça ekmek yemek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında salça karıştırmak sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında salça dökmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salçalı makarna yemek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir