AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe salça sürmek

Kahve falında ekmeğe salça sürmek

Kahve falında ekmeğe salça sürmek içindeki sıkıntıların gideceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe salça sürmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri garantilemek için taktik uygulamanız durumunda hamleniz karışıklık veya gerginlik yaratabilir.

Kahve falında ekmeğe salça sürmek rakiplerini arkasında bırakacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze salça sürmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında salça ekmek yemek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salçalı ekmek yediğini görmek üzücü haberler alacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salçalı ekmek pişman olacağı şeyler yapacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeğe salça görmek hayırlı bir yola girileceğine, maddi kriz yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında salça çıkarmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında biber salçası görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir