AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine salça vermek

Kahve falında birine salça vermek

Kahve falında birine salça vermek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birine salça vermek gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında salçalı köfte görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı salça görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına inanılır.

Kahve falında salçalık kırmızı biber temizlemek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında salça yapmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında salçalı yemek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salça ekmek yemek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salça yediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında salçalı pilav pişirmek çok büyük zararlar edileceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir