AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne kezzap atıldığını görmek

Kahve falında yüzüne kezzap atıldığını görmek

Kahve falında yüzüne kezzap atıldığını görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kezzap atıldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeye kalkmadan kendi kendinize konuşmanızın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında yüzüne kezzap atıldığını görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze kezzap atmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında kezzap atmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kezzapla yanmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında havuza atılmak endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyasete atılmak çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinden atılmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında kendine bıçak atıldığını görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir