AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine çamur sürmek

Kahve falında üzerine çamur sürmek

Kahve falında üzerine çamur sürmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, her geçen gün başarıların artacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine çamur sürmek gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında üstüne çamur sürmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüze çamur sürmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzına çamur sürmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işarettir.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne çamur sürmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında çamurda araba sürmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, neşeleneceğine işarettir.

Kahve falında eline çamur sürmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklet sürmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir