AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzden kıl çekmek

Kahve falında yüzden kıl çekmek

Kahve falında yüzden kıl çekmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, saadetinin yükseleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzden kıl çekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle fikirleriniz birbirinden oldukça farklı olabilir ya da olaylara farklı açılardan yaklaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüzden kıl çekmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine işarettir.

Kahve falında yüzden kıl almak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde kıllanma görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında yüzde uzun kıl görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde kıl çıktığını görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, ailesini utandırmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl yolmak kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde kıl görmek yeni siparişler alacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir