AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde kıllanma görmek

Kahve falında yüzde kıllanma görmek

Kahve falında yüzde kıllanma görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, kırılacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, derin bir nefes alacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde kıllanma gördüyseniz:

  • İnşa ettiğiniz binanın sallanmaması için, ortak kaynak veya güç kullanımı gerektiren tekliflere dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında yüzden kıl koparmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüzden kıl çekmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl temizlemek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde kıllar görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzdeki kılları temizlemek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, halsizleşeceğine inanılır.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde kıllanma görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde kıl çıktığını görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir