AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzden kıl yolmak

Kahve falında yüzden kıl yolmak

Kahve falında yüzden kıl yolmak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, güvenini sarsacağına, daima ona hürmet göstereceğine, günden güne sorunlarının artacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl yolmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda belli belirsiz hassasiyetler ya da dikkat çeken durumlar oluşabilir.

Kahve falında yüzden kıl yolmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında yüzde kıl çıktığını görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, ömrünün uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzdeki kılı koparmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yüzdeki kılları almak başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde kıllar görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işarettir.

Kahve falında yüzden kıl koparmak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzdeki kılları temizlemek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir