AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde kıllar görmek

Kahve falında yüzde kıllar görmek

Kahve falında yüzde kıllar görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, keyfinin olmayacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, güçlükle elde edilecek başarı delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde kıllar gördüyseniz:

  • Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Kahve falında yüzden kıl temizlemek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl çekmek özel hayatının renkleneceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde kıllanma görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yüzdeki kılı koparmak fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalettir.

Kahve falında yüzde kıl görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde siyah kıl görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde kıl çıktığını görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında yüzden kıl koparmak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yakın akrabadan gelecek habere alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir