AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzdeki kılı koparmak

Kahve falında yüzdeki kılı koparmak

Kahve falında yüzdeki kılı koparmak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzdeki kılı koparmak gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Kahve falında yüzde uzun kıl görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzden kıl aldırmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzden kıl yolmak çok büyük başarılar kazanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzden kıl çekmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzdeki kılı koparmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüzdeki kılları almak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzde siyah kıl görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, iş değişikliğine gidileceğine inanılır.

Kahve falında yüzden kıl koparmak zor zamanlar yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir