AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişkin karın görmek

Kahve falında şişkin karın görmek

Kahve falında şişkin karın görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, insanların takdirini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişkin karın gördüyseniz:

  • Maddi veya hukuki konularla ilgili endişelerinizi bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında şişkin karın görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında şişkin yüz görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde şişkinlik görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalettir.

Kahve falında şişkin göz görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü şişkin görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında şişkinlik görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında karın üstünde oturmak faturaların biriktikçe birikeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir