AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişkinlik görmek

Kahve falında şişkinlik görmek

Kahve falında şişkinlik görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında şişkinlik gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Kahve falında şişkin karın görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişkinlik görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına alamet eder.

Kahve falında şişkin göz görmek çok büyük kazançlar getireceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında yüzde şişkinlik görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında şişkin yüz görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü şişkin görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir