AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde damar görmek

Kahve falında yüzde damar görmek

Kahve falında yüzde damar görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, üzücü haberler alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde damar gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzla ilgili sorumluluklar taşımalısınız.

Kahve falında yüzde damar görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, hak yemeyeceğine işarettir.

Kahve falında damardan kan almak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktaki damarları görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında damar yolu açmak yoğun duygular yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında damardan iğne yaptırmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damar görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarda damar görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta damar görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir