AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişkin yüz görmek

Kahve falında şişkin yüz görmek

Kahve falında şişkin yüz görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, itibarını geri kazanacağına, yanlış yollardan döneceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında şişkin yüz gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Kahve falında yüzünü şişkin görmek daha bir sevileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında şişkin yüz görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzde şişkinlik görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişkin karın görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişkin göz görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişkinlik görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne kına görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Kahve falında karla yüz yıkamak sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir