AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada et beni görmek

Kahve falında kafada et beni görmek

Kahve falında kafada et beni görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kafada et beni gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizden bahsetmeden önce yol planınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kafasında et beni görmek kötü bir habere veya tehlikeye, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafada et beni görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında kafasında ben görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kafada ben görmek işlerinin bir anda bozulacağına, kızı olanların da gelin edeceğine delalettir.

Kahve falında etli ben görmek hastalıklardan kurtulacağına, büyük savaşların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda et beni çıktığını görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde et beni görmek gelişim içine gireceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında kolda et beni görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sırların ortaya çıkmasına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir