AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde delik görmek

Kahve falında yüzde delik görmek

Kahve falında yüzde delik görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzde delik gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Kahve falında yüzde delik görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde kıllanma görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, birçok iş kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında yüzdeki deriyi soymak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde çil görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzde kızarıklık görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalettir.

Kahve falında yüzde morluk görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde şişlik görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde kına görmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir