AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz aldırmak

Kahve falında yüz aldırmak

Kahve falında yüz aldırmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında yüz aldırmak gördüyseniz:

  • İlginç fırsatlarla karşılaştığınızda değerlendirmek istiyorsanız, bütçe yapmalısınız.

Kahve falında yüz kılı aldırmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hayata küseceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak dinden çıkacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak kazaya ve belaya yakın olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz aldırmak takdir edilen kişi olacağına, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü aldırmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kaş bıyık aldırmak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına yorulur.

Kahve falında elinden kan aldırmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmaktan kan aldırmak haksızlık edeceğine, farklı kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir