AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü aldırmak

Kahve falında yüzünü aldırmak

Kahve falında yüzünü aldırmak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü aldırmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmaya çalışmak yerine, belli bir konuda başarı elde etmek ya da bazı konuları sonuca ulaştırmak istiyorsanız yaratıcılığınızı kullanmalısınız.

Kahve falında yüzündeki tüyleri aldırmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yüz aldırmak yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yüz kılı aldırmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünü aldırmak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinden kan aldırmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye abdest aldırmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında kıl aldırdığını görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir