AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlanarak düşmek

Kahve falında yuvarlanarak düşmek

Kahve falında yuvarlanarak düşmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlanarak düşmek gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Kahve falında yuvarlanıp düşmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmek yuvarlanmak çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yuvarlanarak düşmek borç ödemeye, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden yuvarlanmak huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, spora başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yuvarlandığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayaların yuvarlandığını görmek bir sıkıntıya girmeye, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar üstünde yuvarlanmak alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yuvarlanan taş görmek kariyer sahibi olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir