AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlak yemek masası görmek

Kahve falında yuvarlak yemek masası görmek

Kahve falında yuvarlak yemek masası görmek bedeninin şifa bulacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak yemek masası gördüyseniz:

  • İlişkilerde olan bitene dikkatle yaklaşmak gerekiyor.

Kahve falında yuvarlak yemek masası görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak masa görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak gelişeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yuvarlak ev görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak tepsi görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında yuvarlak ay görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yuvarlak tatlı görmek sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında yuvarlak görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir