AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlak tatlı görmek

Kahve falında yuvarlak tatlı görmek

Kahve falında yuvarlak tatlı görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, hayatının başarılarla dolacağına, kötü günler geçireceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yuvarlak tatlı gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Kahve falında yuvarlak tatlı görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yuvarlak ev görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yuvarlak ay görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına inanılır.

Kahve falında yuvarlak daire görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında yuvarlak cisim görmek zor zamanlar yaşayacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yuvarlak taş görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulur.

Kahve falında yuvarlak pencere görmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir