AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlak görmek

Kahve falında yuvarlak görmek

Kahve falında yuvarlak görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yuvarlak gördüyseniz:

  • Olayları hafife alabilir veya çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında yuvarlak pencere görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak yemek masası görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine yorulur.

Kahve falında yuvarlak ayna görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında yuvarlak tepsi görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, hataların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında yuvarlak şekil görmek makamının tehlikeye gireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında yuvarlak görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet eder.

Kahve falında yuvarlak tatlı görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında yuvarlak ekmek görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir