AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlak taş görmek

Kahve falında yuvarlak taş görmek

Kahve falında yuvarlak taş görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, güzel huylarını terk edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında yuvarlak taş gördüyseniz:

  • Hayatınızı kontrol altında tutabilir, görevlerinizi veya kendinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmeyerek düzeni sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yuvarlak taş görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak fırın görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak pencere görmek yeni başlangıçlar yapacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yuvarlak tatlı görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük yuvarlak altın görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, insanların güvenini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak özel muamele göreceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında yuvarlak tepsi görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak şeker görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir