AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük yuvarlak altın görmek

Kahve falında büyük yuvarlak altın görmek

Kahve falında büyük yuvarlak altın görmek makamının yükseleceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük yuvarlak altın gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Kahve falında büyük yuvarlak altın görmek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak altın görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yuvarlak ekmek görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işarettir.

Kahve falında yuvarlak fırın görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında yuvarlak yemek masası görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında yuvarlak ay görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak masa görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir